Wyszukiwarka

Nadzienia i marmolady do stosowania po wypieku przetarte

  • Marmolada pączkowa

    Dostępne smaki:

    Wieloowocowa | o smaku różanym

     

    Sporządzono z 80 g owoców na 100 g gotowego produktu

     

    Ekstrakt:

    60%

     

    Termin przydatności:

    9 miesięcy

     

    Opakowanie / Sztuki na palecie:

    Wiadro 14 kg / 55

  • Powidła śliwkowe

    Sporządzono z 160 g owoców na 100 g gotowego produktu.

     

    Ekstrakt:

    54%

     

    Termin przydatności:

    Wiadro / 9 miesięcy

    Słoik / 24 miesiące

     

    Opakowanie / Sztuki na palecie / Sztuki w zgrzewce:

    Wiadro 12 kg / 55

    Słoik 1100 g / 672 / 6

  • Dżemy przetarte

    Dostępne smaki:

    Czarna porzeczka | Morela | Truskawka | Wiśnia

     

    Sporządzono z 35 g owoców na 100 g gotowego produktu.

    Czarna porzeczka - sporządzono z 25 g owoców na 100 g gotowego produktu.

     

    Ekstrakt:

    60%

     

    Termin przydatności:

    6 miesięcy

     

    Opakowanie / Sztuki na palecie:

    Wiadro 8 kg / 65

  • Inspiracje