Skoncentrowane Pasty Owocowe do lodów
Skoncentrowane pasty owocowe to produkty powstałe z odpowiednio przygotowanych i rozdrobnionych owoców, tworzących gęstą, mocno skoncentrowaną pastę z wyczuwalnymi i widocznymi kawałkami owoców.
Pasty owocowe mogą służyć, jako składnik smakowy przy dozowaniu 6 – 10% lub jako dodatek wzmacniających smak owoców w sorbetach lodowych przy dozowaniu 2 – 6%.
- Ekstrakt: min. 65%
Skoncentrowana pasta
ananaswięcej...Skoncentrowana pasta
brzoskwiniawięcej...Skoncentrowana pasta
czarna porzeczkawięcej...Skoncentrowana pasta
cytrynawięcej...Skoncentrowana pasta
grejpfrutwięcej...Skoncentrowana pasta
gruszkawięcej...Skoncentrowana pasta
jagodawięcej...Skoncentrowana pasta
malinawięcej...Skoncentrowana pasta
pomarańczawięcej...Skoncentrowana pasta
truskawkawięcej...Skoncentrowana pasta
wiśniawięcej...Skoncentrowana pasta
zielone jabłkowięcej...