Wyszukiwarka

Owoce kandyzowane

  • Owoce kandyzowane

    Dostępne smaki:

    Agrest | Anżelika | Aronia | Borówka amerykańska | Czarna porzeczka | Czereśnia kolorowa | Dynia | Gruszka kolorowa | Jabłko (kostka, ósemka) | Jarzębina | Marchew | Mieszanka skórek owoców cytrusowych | Mieszanka keksowa | Rabarbar | Skórka cytrynowa | Skórka pomarańczowa (kostka, płaty, paski) | Śliwka | Truskawka | Wiśnia 

     

    Sporządzono z 85 g - 240 g surowca na 100 g produktu

     

    Ekstrakt:

    min. 70%

     

    Termin przydatności:

    12 miesięcy

     

    Opakowanie / Sztuki na palecie:

    Karton 2 kg / 240

    Karton 8 kg / 80 

  • Owoce kandyzowane w syropie

    Dostępne smaki:

    Śliwka | Wiśnia | Anżelika | Agrest | Dynia | Marchew | Skórka pomarańczowa (kostka, płaty) 

     

    Owoce kandyzowane sporządzono z 85 g - 160 g na 100 g produktu.

    Zawartość owoców kandyzowanych w syropie: 65%

     

    Ekstrakt:

    min. 70%

     

    Termin przydatności:

    12 miesięcy

     

    Opakowanie / Sztuki na palecie:

    Wiadro 8 kg / 80

    Słoik 1 kg / 672

  • Inspiracje