Owoce kandyzowane
Owoce kandyzowane
Dostępne smaki:
Agrest | Aronia | Borówka amerykańska | Czarna porzeczka | Czereśnia kolorowa | Dynia | Gruszka kolorowa | Jabłko (kostka, ósemka) | Jarzębina | Marchew | Mieszanka keksowa | Rabarbar | Skórka cytrynowa | Skórka pomarańczowa (kostka, płaty, paski) | Śliwka | Truskawka | Wiśnia
Sporządzono z 85 g - 240 g surowca na 100 g produktu
Ekstrakt:
min. 70%
Termin przydatności:
12 miesięcy
Opakowanie / Sztuki na palecie:
Karton 2 kg / 224
Karton 4 kg / 160
Karton 8 kg / 80
Owoce kandyzowane w syropie
Dostępne smaki:
Wiśnia | Marchew | Skórka pomarańczowa (kostka, płaty)
Owoce kandyzowane sporządzono z 85 g - 160 g na 100 g produktu.
Zawartość owoców kandyzowanych w syropie: 65%
Ekstrakt:
min. 70%
Termin przydatności:
12 miesięcy
Opakowanie / Sztuki na palecie:
Wiadro 8 kg / 65